Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2021, 21:28
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

Tom Holland tvrdí, že Spider-Man 3 je najambicióznejším komiksovým filmom mimo Avengerov

FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Tom Holland na natáčaní novej marvelovky neverí, čoho sa to dožil.

Tom Holland v súčasnosti natáča film Spider-Man 3 so zatiaľ neuverejnením názvom. Súčasťou natáčania je podľa všetkého aj Alfred Molina ako Dr. Octopus zo Spider-Man 2 od režiséra Sama Raimiho. Okrem toho sa majú v snímke objaviť aj predošlí dvaja Spider-Mani v podaní Tobeyho Maguiera a Andrewa Garfielda. Súčasťou hereckého obsadenia je viacero slávnych postáv z predošlých snímok o pavúčom mužovi, o čom sa viac dočítaš tu

Herca Toma Hollanda teraz vyspovedalo Variety, a to pri príležitosti blížiacej sa vojnovej drámy Cherry, v ktorej hrá Holland hlavnú rolu. Holland v ňom okrem iného prezradil, že by jedného dňa rád režíroval. 

Odporúčané
Do kín sa vracajú blockbustery a oscarové drámy. Toto je 10 najočakávanejších filmov vo februári a marci Do kín sa vracajú blockbustery a oscarové drámy. Toto je 10 najočakávanejších filmov vo februári a marci 3. februára 2021, 15:30

Najpodstatnejšou časťou rozhovoru pre nás však je jeho tvrdenie o Spider-Man 3. Tom Holland verí, že ide o najambicióznejší sólový (mimo tímoviek, ako napríklad Avengers), komiksový film, aký sa kedy natočil.

Domov
Zdieľať
Diskusia