Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2021, 8:14
Čas čítania 1:06
Daniel Mikolášik

Vláda bude rokovať bez Matoviča. V koalícii to vrie kvôli nezhodám pri Covid automate

NEWS COVID AUTOMAT EDUARD HEGER IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Úpravy v Covid automate sa majú prerokovať pre výhrady koaličných partnerov.

Predseda vlády Igor Matovič ohlásil, že sa nezúčastní zasadnutia vlády, na ktorom sa má dohodnúť na prejdení na Covid automat a na jeho forme. Namiesto neho rokovanie povedie podpredseda vlády a minister financií Eduard Heger. Premiér o tom informoval na Facebooku.

Úpravy v Covid automate sa majú prerokovať pre výhrady koaličných partnerov. „Pred dvoma týždňami sme sa opäť všetci dohodli, že od 8. februára Slovensko na automat prejde. Potom zrazu opäť prišli reči od niektorých členov koalície, že sa musí v automate uvoľniť toto, hento, tamto. V čase, keď sme mali rekord v počte hospitalizovaných,“ napísal Matovič.

Odporúčané
Boris Kollár: Matovič sa chytá na provokácie Sulíka. Koľko podľa predsedu parlamentu vydrží rozhádaná koalícia? Boris Kollár: Matovič sa chytá na provokácie Sulíka. Koľko podľa predsedu parlamentu vydrží rozhádaná koalícia? 4. februára 2021, 18:29

Tiež pripomenul, že ministri všetkých koaličných strán sa na Covid automate, ktorý vytvorili odborníci, dohodli ešte v decembri 2020. 

Domov
Zdieľať
Diskusia