Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. februára 2021, 14:24
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

F*CK THEM končí. Členovia Haha Crew, Gleb, Khans, Radikal a ďalší budú fungovať samostatne

NEWS F*CK THEM
Uložiť Uložené

F*CK THEM ako hudobný label ukončuje svoju púť. Všetci interpreti sa vydávajú vlastnými cestami.

F*CK THEM končí ako hudobné vydavateľstvo, ktoré združuje množstvo mladých umelcov. Členovia Haha Crew, Gleb, Khans, Radikal a ďalší budú od dnešného dňa fungovať samostatne, resp. ako hudobné skupiny, už ich však nebude zastrešovať rovnaký label. 

Odporúčané
6ix9ine prišiel prvýkrát na Slovensko vďaka Dalybovi. Yaksha rozpráva príbeh o Tekashim a promuje slivovicu v americkom rozhovore 6ix9ine prišiel prvýkrát na Slovensko vďaka Dalybovi. Yaksha rozpráva príbeh o Tekashim a promuje slivovicu v americkom rozhovore 16. apríla 2019, 16:21

Fanúšikovia by za týmto krokom nemali hľadať žiadne osobné rozbroje ani konflikty, ide skôr o prirodzený posun v prípade všetkých členov aj zakladateľa Yakshu. Ten má v pláne sa so značkou F*CK THEM vrátiť ku koreňom.

„Aby nové mohlo začať, staré musí skončiť. Členovia F*CK THEM labelu sa vydávajú na svoje vlastné cesty a F*CK THEM sa vracia k svojim koreňom kreatívneho domu. Navzájom si ďakujeme za roky tvrdej práce, a prajeme si veľa štastia do perspektívnej budúcnosti. V neposlednej rade ĎAKUJEME fanúšikom za neopísatelnú podporu, ktorú sme za tie roky dostávali,“ uvádza Yaksha v krátkom vyhláseni k aktuálnej situácii. 

CloutTranslation, hudba, trap, fuck them fck them, party
Zdroj: Archív CloutTranslation
Domov
Zdieľať
Diskusia