Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2021, 5:53
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Cloverfield bude mať pokračovanie. Dvojku natočia ako veľký blockbuster, nepôjde o záznam z kamery civilistov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dvojku napíše talentovaný nováčik v Hollywoode.

The Hollywood Reporter prichádza s potešujúcou správou. Spoločnosti Bad Robot a Paramount chystajú pokračovanie pôvodného Cloverfieldu. V čase vydania šlo o veľký hit, ktorý sa dočkal dvoch spin-off filmov rozširujúcich príbeh – 10 Cloverfield Lane a Cloverfield Paradox.

Pokračovania prvotného príbehu o partii kamarátov pokúšajúcich sa uniknúť z Manhattanu po tom, čo ho napadne obrovské monštrum, sme sa však doteraz nedočkali. 

Odporúčané
10 otázok a odpovedí, ktoré máme po 3 epizódach WandaVision. Čo sa v skutočnosti deje s falošným svetom? 10 otázok a odpovedí, ktoré máme po 3 epizódach WandaVision. Čo sa v skutočnosti deje s falošným svetom? 23. januára 2021, 15:30

O pokračovaní hovoril producent J. J. Abrams ešte v roku 2018. Až teraz však našli scenáristu. Je ním Joe Barton. Toho štúdio Warner Bros. nedávno najalo ako tvorcu seriálu Gotham PD. 

Domov
Zdieľať
Diskusia