Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2021, 18:36
Čas čítania 1:30
Viktor Kniš

Vémola si užíva kúpele s deviatimi členmi rodiny po zrušenej dovolenke v Dubaji. Vraj majú všetci potvrdenie od lekára

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Na problém upozornila novinárka Zuzana Kovačič Hanzelová.

Plánoval aj s rodinou dovolenku v Dubaji, no nevyšla mu. Neskôr sa na Instagrame pochválil fotkami z kúpeľov Spa Aphrodite v Rajeckých Tepliciach, pričom tam nebol len s najbližšou rodinou (partnerka a dieťa), ale s ďalšími ľuďmi.

Po náhle zrušenej dovolenke majú všetci potvrdenie od lekára, aby mohli ísť do kúpeľov

Vraj je to v poriadku, pretože všetci majú papier od lekára – a všetci sa museli liečiť naraz, akurát po tom, čo im pre chybu agentúry padla dovolenka. Na nezrovnalosti upozornila slovenská novinárka Zuzana Kovačič Hanzelová na svojom Facebooku.

„Na fotkách, ktoré postuje, môžete vidieť, že za stolom nesedí len s partnerkou a dieťaťom, ale aj s ďalšími siedmimi (!!!) členmi rodiny. Fotografiu po telefonáte mňa a Laura Kellöová Vémola zo svojho instagramu stiahol,“ napísala Hanzelová. Podľa jej slov (a screenshotov z Instagramu) Vémola do kúpeľov zavolal po tom, čo mu nevyšla dovolenka v Dubaji.

Domov
Zdieľať
Diskusia