Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2021, 15:58
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

FOTO: Slováci ignorujú prísny lockdown, Lučanského si v Bratislave uctili davy ľudí

NEWS
Uložiť Uložené

Na Slovensku platí prísny zákaz vychádzania aj zákaz hromažďovania. Napriek tomu si prišli Lučanského uctiť minimálne stovky ľudí.

Slováci si prišli v deň pohrebu bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského uctiť jeho pamiatku aj mimo rodnej Štrby, kde prebehla posledná rozlúčka. Aj napriek platnému prísnemu lockdownu sa davy ľudí zišli pred budovou Prezídia Policajného zboru na Račianskej ulici.

Na Slovensku momentálne platí zákaz vychádzania s niektorými výnimkami. Ľudia môžu ísť do práce, ak im charakter práce neumožnuje homeoffice alebo do obchodov. Zároveň platí zákaz zhromažďovania sa. 

Odporúčané
Pohreb Milana Lučanského: Prišli stovky ľudí aj exminister Kaliňák, policajti zablokovali zjazd z diaľnice do Štrby Pohreb Milana Lučanského: Prišli stovky ľudí aj exminister Kaliňák, policajti zablokovali zjazd z diaľnice do Štrby 8. januára 2021, 14:44

Pohrebu Milana Lučanského v Štrbe sa zúčastnilo niekoľko stoviek ľudí. Tam však na rozdiel od Bratislavy kontrolovali pri vstupe do obce negatívne testy. 

Prezidentka SR Zuzana Čaputová napísala manželke zosnulého policajného exprezidenta Milana Lučanského kondolečný list. V mene hlavy štátu doručila kyticu čestná stráž. Predseda Národnej rady SR Boris Kollár a premiér Igor Matovič si jeho pamiatku uctili smútočným vencom, ktorý poslali do Štrby.

Milan LučanskýMilan LučanskýMilan LučanskýMilan Lučanský
Zobraziť galériu
(6)
Domov
Zdieľať
Diskusia