Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2021, 13:27
Čas čítania 1:09
Tímea Krauszová

V USA zomrel vrah Samuel Little. Mal zabiť viac ako 90 ľudí a dostal 3 doživotia

NEWS MASOVÍ VRAHOVIA USA
Uložiť Uložené

Priznal sa k desiatkam vrážd, ku ktorým došlo v období rokov 1970 až 2005.

Samuel Little bol  známy ako najhorší sériový vrah histórii USA. Odsúdili ho na 3 doživotia bez možnosti podmienečného prepustenia za vraždu troch žien v 80-tych rokoch, priznal sa však k 93 ďalším vraždám. FBI ešte aj minulý rok stále pátrala po niektorých z jeho údajných obetí. 

Podľa informácií CNN Little zomrel 30. decembra 2020 vo veku 80 rokov, vo väznici ho už dlhšie trápili slabé srdce a cukrovka. Väznica povedala len toľko, že zomrel krátko pred piatou ráno, no dôvod úmrtia ešte prešetrujú.

Odporúčané
79-ročný muž sa priznal k najväčšiemu počtu vrážd v americkej histórii: Zabil až 93 žien, FBI sa snaží nájsť obete 79-ročný muž sa priznal k najväčšiemu počtu vrážd v americkej histórii: Zabil až 93 žien, FBI sa snaží nájsť obete 8. októbra 2019, 18:11

Najväčší vrah v histórii

Little sa priznal k väčšiemu množstvu vrážd ako preslávený Ted Bundy. Policajti ho z prvých vrážd začali podozrievať už v 80. rokoch, no nepresná či chýbajúca technika mu umožnila unikať pred spravodlivosťou. V  roku 2014 ho napokon v Kalifornii odsúdili na 3 doživotia za tri vraždy (ženy zbil a zaškrtil).

Little sa časom začal priznávať aj k ďalším vraždám. FBI v roku 2019 pozvala aj verejnosť k tomu, aby im pomohli pri pátraní. V sérii rozhovorov vtedy Little opísal  jednotlivé vraždy (bolo ich päť) a stretnutia so svojimi obeťami. Všetky detaily vo videu vysvetľuje s mrazivým pokojom, občas sa snaží spomenúť si, upresniť niektorú informáciu, akoby rozprával hocijaký príbeh z detstva. 

Domov
Zdieľať
Diskusia