Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2020, 15:37
Čas čítania 1:11
Tímea Krauszová

Zabudni na obyčajný klaksón. Majitelia Tesly si môžu zvuk zmeniť na kozu, potlesk či prdy

TECH TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Sviatočný update prišiel s niekoľkými novými zvučkami, ktoré môžu nahradiť obyčajný zvuk klaksónu.

Softvérový update od Tesly, ktorý bol pre majiteľov nablýskaných elektromobilov dostupný počas sviatkov, prinesie dobrú náladu šoférom aj okoloidúcim. Všetky autá, ktoré majú aj externé reproduktory, si môžu vybrať nový zvuk klaksónu, alebo nahrať vlastný cez USB, píše Gizmodo.

Ľudia si tento počin pochvaľujú a mnohí už na sociálne siete nahrali videá, kde si môžeš niektoré z nových zvučiek vypočuť. Veľkej obľube sa teší napríklad pesnička La Cucaracha či zvuk prdov. „Zábava bude kľúčová v dobe, keď budú autá jazdiť samé od seba,“ vysvetlil Elon Musk na Twitteri. Hry a zábavná hudba sú zrejme len začiatok.

Potlesk, fanfáry či prdy: Vodiči Tesly sa nevedia prestať zabávať

„Vďaka, viac času trávim teraz v aute než s mojou rodinou,“ napísal jeden muž na Twitter a pridal aj video, kde si chvíľku vyberá, aký zvuk nastaví. Skúsi známu pesničku La Cucaracha, potom DJ-a a napokon si vyberie karibské rytmy. Jediné, čo chýba k dokonalosti je, keby sa auto mohlo začať do hudby aj vrtieť. Aj takto je to však skvelá zábavka.

Domov
Zdieľať
Diskusia