Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2021, 9:39
Čas čítania 5:17
Dominik Vetrák

10 najlepších seriálov roka 2020

FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY REVIEW 2020 TOP 10
Uložiť Uložené

Televízia bola v roku 2020 bohatá na úžasné seriály.

Zatiaľ čo sme veľa nových filmov minulý rok nevideli, seriály na tom boli celkom dobre. Väčšinu projektov, ktoré mali premiéry naplánované na rok 2020, sme aj dostali. Spoločne sme sa tak pozreli na to najlepšie, čo sme minulý rok videli. 

Všetky ďalšie výbery o najlepších
filmoch, seriáloch a hrách nájdeš postupne vo vlákne Review 2020.

Odporúčané
50 najočakávanejších filmov roka 2021 #2 50 najočakávanejších filmov roka 2021 #2 29. decembra 2020, 9:35

10. La Casa de Papel/Money Heist

Po slabšej 3. sérii sme sa na tú 4. ani veľmi netešili. Množstvo seriálov nám v minulosti ukázalo, že keď sa naťahujú, po prvej slabšej sérii to už ide len dole vodou. Tvorcovia španielskeho krimi však toto nepísané pravidlo porušili a doručili jednu z najlepších sérii.

Dočkali sme sa úžasných dejových zvratov, prekvapení v pláne Professora, slušnej akcie a vynikajúcich hereckých výkonov. Sledovanie Money Heist je nesmierne návykové, a tak sme nové časti zhltli behom dvoch dní.

9. The Good Place

Začiatkom roka skončil rodinný seriál The Good Place. Po 4 sériách sa Eleanor Shellstrop a jej 4 priatelia konečne dostali tam, kam túžili. Tvorcovia ich cestovanie medzi nebom a peklom ukončili veľmi emotívnym finále, pri ktorom neostalo jedno oko suché.

The Good Place je neobyčajne vtipný, zábavný a návykový seriál s úžasným dejovým zvratom, aký diváci neočakávali a o ktorom sa bude hovoriť ešte mnoho rokov. Ak sa o ňom chceš dozvedieť viac, klikaj sem

8. The Crown

Sme veľmi radi, že sa tento rok na Netflix dostala štvrtá séria jedného z najdrahších seriálov o britskej kráľovskej rodine. Môžeš si v nej vychutnať nástup Margaret Thatcherovej na post premiérky a mladučkej Diany Spencer ako potenciálnej manželky princa Charlesa. Kráľovná si totiž zaumienila, že je načase Charlesa oženiť a odpútať jeho pozornosť od vydatej Camilly.


Na štvrtej sérii ťa zaujme spolupráca medzi kráľovnou a premiérkou alebo život novomanželov za zavretými dverami. V jednej epizóde sa dokonca na chvíľu vráti aj Claire Foy, ktorá stvárnila Alžbetu II. v prvých dvoch sériách. 

7. The Boys

2. séria anti-superhrdinského seriálu sa nám páčila azda ešte viac ako tá prvá. Akcia bola rovnako šialená, postavy stále ukecané (v dobrom slova zmysle) a dočkali sme sa mnohých prekvapení.

Odporúčané
Toto je 10 najlepších seriálov, ktoré vznikli podľa knižnej predlohy Toto je 10 najlepších seriálov, ktoré vznikli podľa knižnej predlohy 19. marca 2024, 15:00

Stormfront bola výbornou novou postavou, ktorá oživila všetky vzťahy s postavami a nesmierne sme si užili, ako to s ňou nakoniec dopadlo. Znova je prítomný humor, politická, ale aj spoločenská satira a občasná paródia na súčasný trend komiksových filmov. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 92928 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorý ázijský seriál od Netflixu musíš vidieť
  • Ako sa britskému blockbusterovému seriálu podarilo vrátiť na trón seriálov
  • Ktorý animovaný seriál 21. storočia je úplne najlepší a musíš ho vidieť, pretože ťa emocionálne rozdrví
  • Na akej priečke sa umiestnilo The Queen’s Gambit
Domov
Zdieľať
Diskusia