Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. decembra 2020, 16:46
Čas čítania 0:42
Lukáš Čelka

Zlodej bez hanby okradol 70-ročného starčeka v čakárni u lekára: Polícia upozorňuje seniorov, sú najslabším cieľom pre podvodníkov

NEWS
Uložiť Uložené

Podvodníci využívajú pandémiu, aby mohli okrádať seniorov.

V Ružinovskej nemocnici v Bratislave okradli 70-ročného starčeka. Zlodej bez štipky ľútosti odcudzil jeho mobil, čím mu spôsobil škodu vo výške 450 eur. Polícia na svojom Facebooku upozorňuje ľudí, aby boli ostražití, pozorní a predvídaví. 

Odporúčané
Minister Naď bol vraj v piatok ráno antigénovo negatívny, večer už ale PCR pozitívny. Vo vláde máme superšírenie, hovorí matematik Minister Naď bol vraj v piatok ráno antigénovo negatívny, večer už ale PCR pozitívny. Vo vláde máme superšírenie, hovorí matematik 19. decembra 2020, 10:54

„Zlodeji bez hanby dokážu využiť chvíľku vašej nepozornosti a ukradnúť vám vaše osobné veci. Kabelky, tašky a príručné tašky a ruksaky si zoberte, pokiaľ je to možné vždy so sebou, nenechávajte ich v čakárni,“ píše sa v príspevku polície.

Domov
Zdieľať
Diskusia