Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2020, 10:54
Čas čítania 1:30
Adam Novosad

Minister Naď bol vraj v piatok ráno antigénovo negatívny, večer už ale PCR pozitívny. Vo vláde máme superšírenie, hovorí matematik

NEWS IGOR MATOVIČ JAROSLAV NAĎ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Matematik Richard Kollár okomentoval, ako bol Jaroslav Naď na dvoch testovania s dvomi rozdielnymi výsledkami.

Igor Matovič, Veronika Remišová aj Jaroslav Naď v piatok oznámili svoje pozitívne výsledky testov na koronavírus.

Matematik Richard Kollár, ktorý sa počas pandémie často vyjadruje k opatreniam vlády, si tentokrát zobral na mušku práve Jaroslava Naďa, ktorý vo svojom statuse verejnosť informoval, že je PCR pozitívny. Akoby zdôrazňoval spôsob testovania.

Kollár sa zamyslel nad tým, že lepší príklad ako ten Naďov, ktorý podčiarkuje, prečo plošné testovanie antigénovými testami nedokáže zastaviť šírenie vírusu, sme snáď dostať nemohli.

 

Lepší príklad, prečo plošné testovanie antigénovými testami nedokáže zastaviť šírenie vírusu a potrebujeme momentálne...

Posted by Richard Kollar on Friday, December 18, 2020

„Jaroslav Naď, kapitán vylodenia v Normandii, ktorý mi takmer osobne pred nedávnom na tlačovke vysvetľoval, ako je tento test skoro 100%-ný, ako neviem čítať príbalový leták, a ako tento test zachytáva všetkých infekčných, tak práve on mal negatívny antigénový test dnes ráno o 6:00,“ vysvetľuje matematik v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia