Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2020, 21:12
Čas čítania 0:36
Adam Novosad

Minister obrany Jaroslav Naď má koronavírus. Pozitívny test už mala aj Veronika Remišová

NEWS IGOR MATOVIČ JAROSLAV NAĎ
Uložiť Uložené

Svoju pozitivitu potvrdil v statuse na Facebooku.

Minister obrany Jaroslav Naď v piatok vo večerných hodinách oznámil, že aj on sa nakazil koronavírusom. Predseda vlády Igor Matovič dnes vo svojom statuse ukázal verejnosti SMS správu, prostredníctvom ktorej zistil svoj pozitívny výsledok na koronavírus.

Odporúčané
Jake Paul, rešeto z teba narobí aj naša ženská šampiónka, vyhlásil šéf UFC o súboji s Conorom McGregorom, po ktorom youtuber túži Jake Paul, rešeto z teba narobí aj naša ženská šampiónka, vyhlásil šéf UFC o súboji s Conorom McGregorom, po ktorom youtuber túži 18. decembra 2020, 19:13

Zrejme sa vo vláde vírus v posledných dňoch intenzívne šíril, pretože teraz do partie pozitívnych pribudol Jaroslav Naď. „Od rána som sa necítil dobre, teraz mám vysokú teplotu, bolesť hlavy a celého tela. Čuch aj chuť zatiaľ mám,“ napísal na sociálnej sieti.

Výsledok testu však prijal a vyhlásil, že sa nedá robiť nič iné, ako teraz zabojovať. „Predstavoval som si krajšie Vianoce, ale treba zostať zodpovedný,“ doplnil. Slovákov vyzval, aby si na seba dávali pozor, radšej zostali doma a boli zdraví.

Aktualizované: O svojom pozitívnom teste neskôr v piatok  večer informovala aj Veronika Remišová. 

 

SOM PCR POZITÍVNY 😔🤷🏼‍♂️ Tak práve som sa dozvedel, že dnešný PCR test preukázal moju pozitivitu. Od rána som sa...

Posted by Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO on Friday, December 18, 2020
Domov
Zdieľať
Diskusia