Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. decembra 2020, 8:56
Čas čítania 0:47
Ondřej Jarůšek Tímea Krauszová

VIDEO: Kráľ ťažkej váhy Anthony Joshua tvrdo knockoutoval Puleva v 9. kole

ŠPORT ANTHONY JOSHUA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pulev na Joshuu jednoducho nestačil.

Kráľ ťažkej váhy v boxe a držiteľ opaskov  WBA, WBO, IBF a IBO Anthony Joshua znovu úspešne obhájil svoj titul. V noci zo soboty na nedeľu britský boxer zápasil s bulharským vyzývateľom Kubratom Pulevom, ktorý však na šampióna nestačil. Joshua ho tvrdo knockoutoval v deviatom kole, už predtým ho niekoľkokrát poslal na zem.

Po výhre vyzval do boja Tysona Furyho

Joshua v rozhovore po zápase povedal, že údery, ktorými útočil na bradu svojho súpera, mali byť poctou pre Mikea Tysona. Aj Tyson sa prednedávnom vrátil do ringu v exhibičnom zápase s Royom Jonesom Jr.

Posledný opasok, ktorý do veľkolepej zbierky Joshuu chýba, je titul WBC. Momentálne ho vlastní neporazený Tyson Fury, ktorý ho vyhral minulý rok po zápase s Deontayom Wilderom. Ešte nikdy v histórii nemal boxer ťažkej váhy všetky svetové tituly naraz, no po včerajšej noci sa zdá, že k legendárnemu zápasu by mohlo dôjsť už čoskoro.

Joshua je vraj na Furyho pripravený. „Ktokoľvek vlastní posledný opasok, toho chcem. Ak je to Fury, tak chcem zápasiť s Furym,“ povedal v rozhovore pre Sky Sports. Tyson sa tejto výzve vysmial na Twitteri, kde vo videu hovorí, že sa zápasu s Joshuom nevie dočkať. Vraj ho vyradí do tretieho kola.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua)

Domov
Zdieľať
Diskusia