Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2020, 10:23
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Votrelec dostane hororový seriál od tvorcu Fargo a Legion

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Noah Hawley vytvorí pre FX seriál na motívy Aliena/Votrelca.

Na konferencii investorov Disney hollywoodský gigant oznámil skvelé novinky. Jednou z nich bolo aj odhalenie seriálu Alien od televíznej stanice FX. Votrelec už mal 4 filmy, 2 prequely, no požadovanú kvalitu jednoducho nedokázal naplniť. 

Odporúčané
Tobey Maguire aj Andrew Garfield si zahrajú v Spider-Man 3 s Tomom Hollandom! Vráti sa aj záporák Doctor Octopus Tobey Maguire aj Andrew Garfield si zahrajú v Spider-Man 3 s Tomom Hollandom! Vráti sa aj záporák Doctor Octopus 9. decembra 2020, 16:36

Potenciál značky sa tak pokúsi využiť Noah Hawley, ktorý pre FX už vytvoril seriály Fargo či Legion. Na Alienovi pracuje už niekoľko rokov, no odsúhlasili mu ho zrejme až prednedávnom. Seriál sa bude odohrávať na Zemi v blízkej budúcnosti, čo bude pre svet Votrelca veľkou zmenou, keďže príbehy všetkých filmov sme sledovali hlboko vo vesmíre. 

Produkovať bude aj Ridley Scott a seriál sa bude exkluzívne streamovať na Hulu. Streamovaciu platformu Hulu z väčšej časti vlastní Disney, ktoré na nej bude vydávať obsah nehodiaci sa na rodinne založené Disney+.

Domov
Zdieľať
Diskusia