Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2020, 18:52
Čas čítania 1:13
Tímea Krauszová

Miley Cyrus tvrdí, že mala počas lockdownu veľa sexu cez FaceTime. S Dua Lipa vraj nespala, no chcela by

HUDBA DUA LIPA MILEY CYRUS SEXTING
Uložiť Uložené

Miley sa nikdy za svoju sexualitu nehanbila.

Bývalá Disney hviezda a speváčka Miley Cyrus prezradila, že počas lockdownu mala veľa online sexu. Využívala k tomu aplikáciu FaceTime, cez ktorú si udržiavala aktívny sexuálny život. „Toto obdobie bolo naozaj veľmi zaujímavé a akékoľvek randenie či spoznávanie nových ľudí bolo výzvou,“ povedala počas rozhovoru v The Howard Stern Show. „Mám veľa FaceTime sexu, je to ten najbezpečnejší sex. Nenakazím sa Covidom,“ zavtipkovala.

Pri sexe chce byť zodpovedná, na rode partnerov jej nezáleží

„Určite nebudem robiť nič, čo je nezodpovedné voči mne alebo voči iným. Je na smiech, že niektorí ľudia neurobia všetko preto, aby bol ten druhý v bezpečí,“ otvorila sa speváčka počas rozhovoru. Dodala, že miluje ľudí a nezáleží jej na tom, aký majú rod. „Mala som vzťahy s každým rodom a som za! Práve teraz mám síce chuť skôr na mužov, no som za každú srandu, naozaj.“

Online sex sa počas pandémie naozaj dostal do popredia, nielen medzi celebritami. Prečítaj si, na čo si pri tom podľa expertov treba dávať pozor.

Odporúčané
Príbehy Sloveniek, ktorým sa nevyplatilo poslať nahú fotku: Na druhý deň mi ju poslali cudzí ľudia, mali aj komentáre na môj výzor Príbehy Sloveniek, ktorým sa nevyplatilo poslať nahú fotku: Na druhý deň mi ju poslali cudzí ľudia, mali aj komentáre na môj výzor 29. novembra 2020, 9:30

Už keď sme pri sexe, moderátor Stern sa nemohol neopýtať na nový videoklip s Dua Lipa. Dve šarmantné speváčky sa v ňom obchytávajú a oblizujú a podľa slov Sterna „to vyzeralo, že mali naplno sex“. Miley povedala, že nič také sa nestalo, no myšlienka sexu s Dua Lipa jej vôbec neprekážala. Má ju však rada, pozná ju príliš dobre a nezvykne o svojej príťažlivej kolegyni snívať.

„Ale jednoznačne sa rada tvárim, že sme spolu spali, pretože vďaka tomu má naše video veľa pozretí. Takže ide len o klasickú manipuláciu v popkultúre,“ priznala. Po dlhšom uvažovaní napokon dodala, že približne na 5 % by si to so svojou, podľa jej slov blízkou kamoškou, napokon rozdala.

Miley Cyrus len nedávno vydala nový album s názvom Plastic Hearts, ktorý bude veľkým návratom medzi popové hviezdy po štyroch rokoch. Je však späť so všetkou pompéznosťou, na ktorú sme boli zvyknutí. 

Odporúčané
Miley Cyrus a Dua Lipa sa obchytkávajú a olizujú v novom videoklipe. Nevedia sa kontrolovať a dostať ťa z hlavy Miley Cyrus a Dua Lipa sa obchytkávajú a olizujú v novom videoklipe. Nevedia sa kontrolovať a dostať ťa z hlavy 20. novembra 2020, 13:42
Domov
Zdieľať
Diskusia