Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2020, 13:15
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Mads Mikkelsen oficiálne nahradí Johnnyho Deppa v úlohe Grindelwalda vo Fantastických zveroch 3

FILMY A SERIÁLY FANTASTICKÉ ZVERY 3 MADS MIKKELSEN
Uložiť Uložené

Vynikajúci dánsky herec je skvelou voľbou. Depp bol v roli dobrý, no Mikkelsen v posledných rokoch predviedol oveľa lepšie herecké výkony.

Po dlhých špekuláciách potvrdzuje štúdio Warner Bros. správu, že Johnnyho Deppa vo filme Fantastické zvery 3 nahradí Mads Mikkelsen. Skvelý dánsky herec sa v posledných rokoch objavil aj v hollywoodskych blockbusteroch, kde zažiaril. Aktuálne ho v kinách môžeš vidieť vo vynikajúcej dánskej dráme Chľast/Druk. 

Warner Bros. najnovšie potvrdilo, že práve Mikkelsen stvárni Grindelwalda minimálne v ďalšom diele, ktorý bol pôvodne naplánovaný na rok 2021. Snímka sa však kvôli Deppovmu odchodu a koronavírusu odložila.

Odporúčané
Tip na seriál: Atlanta ťa zoznámi so svetom pouličných gangstrov a miestnych obyvateľov v bizarných životných situáciách Tip na seriál: Atlanta ťa zoznámi so svetom pouličných gangstrov a miestnych obyvateľov v bizarných životných situáciách 25. novembra 2020, 21:09
Domov
Zdieľať
Diskusia