Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2020, 21:09
Čas čítania 1:49
Dominik Vetrák

Tip na seriál: Atlanta ťa zoznámi so svetom pouličných gangstrov a miestnych obyvateľov v bizarných životných situáciách

FILMY A SERIÁLY ATLANTA
Uložiť Uložené

Atlanta má za sebou 2 série, ktoré si zamiluješ.

Donalda Glovera môžeš poznať pod jeho pseudonymom Childish Gambino. Nesmierne talentovaný raper je zároveň vynikajúcim hercom, čo nám už neraz dokázal. Zrejme najviac si ho užívame v seriálovom projekte Atlanta, ktorý sám produkuje.  Len za prvú sériu má za seriál doma dva Zlaté glóbusy a dve ocenenia Emmy. 

Odporúčané
10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 21. novembra 2020, 14:36

Môže za to viacero aspektov. V prvom rade by sa patrilo upriamiť pozornosť na samotného Glovera v hlavnej role Earna, ktorý sa vykašľal na výšku a postupne sa dostal až k manažovaniu rapovej kariéry svojho bratranca Paper Boia. Glover predvádza v každej epizóde autentický výkon a je hlavným dôvodom, prečo seriál pôsobí tak osobne a dramaticky.

Glover do seriálu zakomponoval množstvo svojich vlastných skúseností či tém, ktoré sú mu blízke. Okrem neho sa môžeš tešiť aj na Zazie Beetz, Lakeitha Stanfielda či Briana Tyree Henryho. 

Atlanta má zatiaľ vonku 2 série a 21 epizód, ktoré sú zvyčajné dlhé okolo polhodiny. Nuda teda nehrozí. Väčšina epizód pritom pracuje s vlastnými dejovými zápletkami, takže sa zakaždým ponoríš do originálneho a čerstvého príbehu.

Domov
Zdieľať
Diskusia