Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2020, 18:29
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Výherca takmer 60-miliónového jackpotu zo Slovenska sa konečne našiel. Za tiket zaplatil 6 eur

NEWS JACKPOT SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Slovák mal na vyzdvihnutie výhry len niekoľko týždňov, médiá pred pár dňami informovali, že si víťaz dáva na čas a zatiaľ sa neozval. Tipos práve informoval, že po výhru si už šťastlivec prišiel.

Slovensko má od polovice októbra nového multimilionára. V Eurojackpote padla výhra vo výške neuveriteľných 58 807 427,70 €. 

„Hráč sa spoľahol na náhodný výber čísel a jeho stávka pritom obsahovala len jeden tip s číslami 5, 11, 35, 44, 50 a s powerballovými číslami 4 a 10," povedal hovorca spoločnosti Tipos, národná lotériová spoločnosť, a. s. Rastislav Čépe. 

Odporúčané
Slovák vyhral Eurojackpot vo výške skoro 59 miliónov eur Slovák vyhral Eurojackpot vo výške skoro 59 miliónov eur 17. októbra 2020, 8:14

Šťastný výherca mal na vyzdvihnutie výhry niekoľko týždňov, pričom ešte pred pár dňami médiá informovali, že sa zatiaľ neozval. Dnes však už samotná spoločnosť Tipos avizuje, že sa konečne prihlásil. 

„Bolo pre nás veľkým potešením, že túto skvelú výhru vyhral tipujúci zo Slovenska. Našim cieľom je totiž sprostredkovať hráčom vďaka našim hrám zábavu a radosť z výhier. A štatistiky dokazujú, že hrať s TIPOSom sa naozaj oplatí. Neuveriteľných takmer 59 mil. eur z fantastickej hry Eurojackpot si našlo svojho majiteľa,“ informovala Ivana Skokanová, hovorkyňa spoločnosti TIPOS. 

Za celú stávku zaplatil nový multimilionár len 6 eur. Identitu výhercu z pochopiteľných dôvodov tipovacia spoločnosť nezverejnila. 

Domov
Zdieľať
Diskusia