Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2020, 8:14
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Slovák vyhral Eurojackpot vo výške skoro 59 miliónov eur

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Slovensko má od piatku nového multimilionára.

Slovensko má od piatku nového multimilionára. V Eurojackpote padla výhra vo výške neuveriteľných 58 807 427,70 €, identita výhercu však, samozrejme, nie je známa. Vie sa len to, že nový milionár pochádza z Košického kraja, Informáciu už potvrdil podľa TV Markíza aj hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. Rastislav Čépe. 

Odporúčané
Zakoktaný Matovič je menšia hanba v Bruseli, ako Kotlebovci. Toto sú najlepšie memečká o premiérovej angličtine v živom vysielaní Zakoktaný Matovič je menšia hanba v Bruseli, ako Kotlebovci. Toto sú najlepšie memečká o premiérovej angličtine v živom vysielaní 16. októbra 2020, 15:36

„Hráč sa spoľahol na náhodný výber čísel a jeho stávka pritom obsahovala len jeden tip s číslami 5, 11, 35, 44, 50 a s powerballovými číslami 4 a 10," povedal Čépe. K jednotipovej stávke v lotérii Eurojackpot si hráč ešte zvolil aj účasť v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER. „Celú takúto stávku si predplatil na dve žrebovania. Úspešný bol práve v druhom predplatenom žrebovaní," dodal Čépe z TIPOSu podľa TV Markíza.

Približne pred rokom vyhral manželský pár vo Veľkej Británii jackpot vo výške viac ako 120 miliónov dolárov. Aj v tomto prípade mal šťastie Slovák, konkrétne manželka Lenka z Kysúc, ktorá pracovala ako predavačka v obchode.

Domov
Zdieľať
Diskusia