Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2019, 16:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenka Lenka a jej manžel z Británie vyhrali jackpot 120 miliónov. S deťmi sa rozdelia len v prípade, že si peniaze zaslúžia

NEWS JACKPOT
Uložiť Uložené

Lenka pracuje ako predavačka v obchode, jej 42-ročný muž je stavbár. Rozrobenú prácu má v pláne dokončiť, až potom dá výpoveď.

Manželský pár vo Veľkej Británii nedávno vyhral jackpot vo výške viac ako 120 miliónov dolárov. Slovenka Lenka pracuje ako predavačka v obchode, jej britský manžel zase na stavbe. V rámci tlačovej konferencie dvojica žijúca v meste Selsey prezradila, že s výhrou bude narábať opatrne, svojim deťom chcú dať len tolko, koľko si zaslúžia.

Nechcú, aby boli rozmaznané a aby si užívali luxus, svoje živobytie si majú získať vlastnou poctivou prácou. Podľa Daily Mail si zatiaľ kúpia rodinný dom, v ktorom bude mať každé ich dieťa vlastnú izbu.

Odporúčané
Na Slovensku padol obrovský jackpot. Šťastlivec z Trnavského kraja si na konto pripísal 3,5 milióna eur! Na Slovensku padol obrovský jackpot. Šťastlivec z Trnavského kraja si na konto pripísal 3,5 milióna eur! 6. marca 2017, 12:05

Slovensko-anglický pár je spolu už trinásť rokov, Steve stávkuje už 25 rokov. Pre médiá opísal aj prvé momenty, keď sa o výhre dozvedel. Vraj sa začal triasť a chvíľu si myslel, že má infarkt. Zároveň v súvislosti s tým, či dá okamžite výpoveď v práci zavtipkoval a pokorne odkázal, že sa zákazníci nemusia báť, že by nedokončil svoju prácu. Všetky zakázky, ktoré prijal pred výhrou, stopercentne dokončí až potom sa odoberie na „dôchodok.“

41-ročná Slovenka a 42-ročný Angličan sú v súčasnosti bohatší ako mnoho úspešných britských hercov, viacero portálov tvrdí, že ich majetok okamžite prekonal napríklad Emmu Watson. 

Domov
Zdieľať
Diskusia