Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 12:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Slovensku padol obrovský jackpot. Šťastlivec z Trnavského kraja si na konto pripísal 3,5 milióna eur!

ZAUJÍMAVOSTI JACKPOT
Uložiť Uložené

Výhercovi gratulujeme a pevne veríme, že s výhrou naloží rozumne.

Aj na Slovensku sa nájde množstvo jedincov, ktorí pravidelne skúšajú šťastie a zapájajú sa do hry LOTO, kde je možné vyhrať dostatočný obnos peňazí na to, aby ste už vy a ani vaši potomkovia nikdy nemuseli pracovať. Štandardný postup je taký, že vaše vybrané čísla pri sa konktrole s tými víťaznými vôbec nestotožnujú a maximálne dokážete vyhrať naspäť svoj vklad, prípadne nejaké to euro navyše. Aj napriek tomu, že šanca na výhru jackpotu je skoro nulová, včerajšok potvrdil, že predsa len existuje.

Výhercom jackpotu vo výške 3 499 264,74 eur sa stal Slovák, ktorý svoje čísla podal za presne 3,40 eur na jednej z pobočiek v Trnavskom kraji. Podľa informácií z oficiálnych stránok TIPOSU sa dokonca táto výhra ani nezďaňuje, čo samotný šťastlivec určite ocení. Je to zároveň v poradí šiesta výhra v rebríčku najvyšších v histórii celej spoločnosti. Rozprávkové šťastie mu priniesol tip s číslami 4, 19, 25, 32, 35 a 46, ktoré však už pravdeopodobne budete skúšať zbytočne. Výhercovi samozrejme gratulujeme, no zároveň pripomíname, že by si mal dať zaručene pozor na starých aj nových priateľov, ktorí sa už nepochybne tešia na svoj podiel. 

Na Slovensku padol obrovský jackpot. Šťastlivec z Trnavského kraja si na konto pripísal 3,5 milióna eur!
Domov
Zdieľať
Diskusia