Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2020, 17:27
Čas čítania 0:37
Lukáš Čelka

Blaha podal trestné oznámenie na ministra obrany Naďa aj Igora Matoviča: „Neuveriteľným spôsobom urážajú a hanobia národ!“

POLITIKA JAROSLAV NAĎ ĽUBOŠ BLAHA
Uložiť Uložené

Ľuboš Blaha zo Smeru podal na ministra obrany Jaroslava Naďa a premiéra Igora Matoviča trestné oznámenia na ich výroky.

Ľuboš Blaha podal trestné oznámenie na ministra obrany Jaroslava Naďa. Dôvodom má byť ministrov výrok na sociálnej sieti, v ktorom protestujúcich prirovnal k psychopatom a opiciam.

Ďalšie trestné oznámenie podal na premiéra Igora Matoviča za jeho výrok, že v Bratislave robila protesty mafia a fašisti. Aby nebolo tých trestných oznámení málo, stihol ho podať aj na ďalšieho poslanca OĽaNO a to Juraja Krúpu za jeho výroky o „lúze“.

Odporúčané
Matovič: V decembri bude masívne celoplošné testovanie. Následne prebehnú opakované lokálne testovania v ohniskách nákazy Matovič: V decembri bude masívne celoplošné testovanie. Následne prebehnú opakované lokálne testovania v ohniskách nákazy 19. novembra 2020, 14:43

„Igor Matovič a jeho spolustraníci neuveriteľným spôsobom urážajú a hanobia ľudí na Slovensku. Vraj sú opice. Vraj sú luza. Vraj sú psychopati... Dosť! Podávam trestné oznámenia za hanobenie, trestná sadzba jeden až tri roky... Už stačilo, páni Matovič, Naď a Krúpa, už stačilo,"  uviedol v príspevku na facebooku Ľuboš Blaha.

Samotný Blaha pritom na dennom poriadku uráža a stigmatizuje rôzne skupiny obyvateľstva. Pravidelne sa naváža do liberálov, médií, uráža rôznych politikov z iných názorových prúdov ako má on, vrátane súčasnej prezidentky Zuzany Čaputovej či bývalého prezidenta Kisku. Vypisuje aj o slničkaroch a "fašistoch z Bruselu".

Domov
Zdieľať
Diskusia