Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2020, 18:09
Čas čítania 1:01
Daniel Mikolášik

Matovič: Otvoriť školy je aktuálne cesta do pekla. Pôjdu Sulík, Gröhling alebo Cigániková potom kopať hroby?

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič tvrdí, že po otvorení škôl aj v zelených okresoch by sa počet infikovaných zvýšil.

Igor Matovič tvrdí, že školy nemá v pláne otvárať, pretože aktuálna epidemiologická situácia to nedovoľuje. Po otvorení škôl aj v zelených okresoch by sa podľa neho počet infikovaných prudko zvýšil. Premiér to uviedol na tlačovej konferencii po rokovaní s konzíliom odborníkov a pandemickou komisiou.

„Minister školstva Gröhling by si mal plniť svoju úlohu. Nesľubujme ľuďom hlúposti, čo sú nereálne. Otvoriť školy v aktuálnej situácii je cesta do pekla. Spravme to, ale kto bude kopať hroby? Pôjdu Sulík, Gröhling alebo Cigániková kopať hroby? Keď nám teraz zomiera 600 ľudí mesačne, o mesiac to vzrastie na 1 200,“ uviedol premiér Matovič.

Odporúčané
Učitelia dostanú mimoriadne odmeny za prácu počas pandémie. Gröhling na to minie 11 miliónov eur Učitelia dostanú mimoriadne odmeny za prácu počas pandémie. Gröhling na to minie 11 miliónov eur 13. novembra 2020, 14:49
Domov
Zdieľať
Diskusia