Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2020, 22:31
Čas čítania 1:02
Tímea Krauszová

Atari stavia hotely pre hráčov: V každej izbe bude konzola, celá sieť hotelov vyzerá ako v cyberpunk videohre

TECH
Uložiť Uložené

Prvý z nich chcú otvoriť ešte tento rok v Las Vegas.

Atari si najalo expertov na architektúru, globálnu firmu Gensler, aby postavili sieť hotelov inšpirovaných cyberpunkovými videohrami. Prvý z nich chcú otvoriť ešte tento rok v Las Vegas, pričom hotel bude ponúkať množstvo možností pre hráčov, píše Eurogamer.

Ďalšie pripravujú vo Pheonixe v štáte Arizona, a neskôr aj v Austine, Chicagu, Denveri, San Franciscu, San José a v Seattle.

Odporúčané
Prichádza zlatá éra PC hráčov? AMD predstavil nové grafiky Radeon Prichádza zlatá éra PC hráčov? AMD predstavil nové grafiky Radeon 29. októbra 2020, 20:53

Dokonalá súhra minulosti, súčasnosti aj budúcnosti videohier

Podľa Business Insider budú hotely predstavovať dokonalú súhru medzi minulosťou, súčasnosťou a budúcnosťou videohier. Chcú ponúkať jedinečný zážitok šitý na mieru pre fanúšikov e-športov.

Samozrejmosťou bude dostupnosť najnovších hier, vrátane virtuálnej reality, dokonca plánujú aj konzoly v každej izbe. Niektoré z pripravovaných hotelov budú mať priestory aj na e-športové turnaje a uvítajú aj influencerov.

Dospelí návštevníci si budú môcť vychutnať drinky v bare, chýbať nemôžu ani tematicky zladené reštaurácie a kaviarne, či herné arkády v priestoroch hotelu. Podľa prvých návrhov, ktoré Atari predstavilo, je budova akoby vytrhnutá z cyburpunkovej reality či z filmu Bladerunner. Prevláda najmä retro-futurizmus a silná nostalgia pre ostrieľaných hráčov. Ponúkajú zábavu pre celú rodinu.

Výstavba vo Phoenixe trochu mešká, čo je v pandemickom roku 2020 pochopiteľné. Napriek tomu chcú všetky hotely dokončiť a prvý z nich otvoriť ešte tento rok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia