Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. októbra 2020, 22:12
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Emotívny film Obyčajná tvár bude mať pokračovanie

FILMY A SERIÁLY WONDER
Uložiť Uložené

Na scenári pracuje tvorca Vojny o planétu opíc.

Snímka Wonder (Obyčajná tvár) u nás zožala veľký úspech najmä po tom, čo premiérovala na jednej z televíznych staníc. My sme jej v recenzii udelili 6/10, no úplne chápeme, prečo ľuďom učarovala. 3 roky po premiére sa dozvedáme, že nás čaká duchovné pokračovanie. Film s názvom White Bird: A Wonder Story rozpovie príbeh o starej mame Juliane Albana z prvej časti.

Tá svojmu vnukovi bude rozprávať príbeh o tom, ako ju počas druhej svetovej vojny ukrývala dobrosrdečná rodina pred nacistami. Tvorcovia tak budú chcieť v ľuďoch prebudiť rovnakú empatiu ako pri prvom filme.

Odporúčané
Ako natáčali Borata 2 a ktoré scény boli dohodnuté s hercami? Ako natáčali Borata 2 a ktoré scény boli dohodnuté s hercami? 29. októbra 2020, 9:30

Dráma Wonder (Obyčajná tvár) nám vyrozprávala príbeh o chlapcovi menom Auggie, ktorý sa narodil s genetickým poškodením tváre. Po niekoľkých rokoch strávených domácou výukou sa rozhodne nastúpiť do klasickej školy. Je jasné, že chlapec ako on to nebude mať jednoduché, ale je tiež možné, že nájde nových priateľov a podporu, ktorú by ani on sám nečakal.


V hlavných úlohách sa vtedy predstavili Jacob Tremblaya, Julia Roberts a Owen Wilson (Lost in London). Nevieme, či si niektorý z nich zopakuje rolu v pokračovaní, no určite by to potešilo všetkých fanúšikov jednotky. Réžie White Bird: A Wonder Story sa ujme Marc Forster (QUANTUM OF SOLACE). Scenár napíše Mark Bomback (War of the Planet of the Apes) a snímky sa dočkáme najskôr v roku 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia