Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2020, 7:36
Čas čítania 1:21
Adel Ghannam

Santovia mali dostať v USA vakcínu na Covid-19 prednostne, z plánu zišlo

NEWS SANTA CLAUS VAKCÍNA
Uložiť Uložené

Plán na promovanie vakcíny zlyhal.

Jednou z veľkých tém americkej prezidentskej kampane je pripravovaná vakcína na Covid-19. Voľby prezidenta USA nás čakajú už budúci utorok a práve koronavírus, ktorý v Amerike zabil cez 200-tisíc ľudí je bezpochýb nosnou témou kampane. Ľudí zaujíma najmä to, kedy môžu očakávať vakcínu, ktorú prezident Trump sľubuje už niekoľko mesiacov a pôvodne tvrdil, že určite bude do volieb.

Súčasťou vydania takejto vakcíny do obehu by bezpochýb bola aj promo kampaň za 250 miliónov dolárov, ktorú chceli ponať Američania naozaj kreatívne.

Vzhľadom na to, že sa blížia Vianoce mali totiž v pláne do nej zapojiť aj tisíce Santa Clausov, ktorí v Amerike zdobia obchodné centrá, kde môžu rodičia priniesť svoje ratolesti, aby im na kolenách Santu prezradili, aké chcú darčeky. 

Odporúčané
Za plošné testovanie si Slovensko vyslúžilo pochvalu od prestížneho denníka The Wall Street Journal. Môže však utrpieť dôvera ľudí Za plošné testovanie si Slovensko vyslúžilo pochvalu od prestížneho denníka The Wall Street Journal. Môže však utrpieť dôvera ľudí 25. októbra 2020, 19:38
Domov
Zdieľať
Diskusia