Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2020, 16:04
Čas čítania 1:39
Viktor Kniš

Sulík sa zastal demonštrantov proti Matovičovi, nesúhlasia s ním stranícki kolegovia, ironicky ho vysmial Mikulec

NEWS RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Richard Sulík v nedeľnej diskusii RTVS povedal, že sa na demonštráciách proti Igorovi Matovičovi osobne zúčastnil a neschvaľuje použitie vodného dela. Dočkal sa aj kritiky z vlastných radov.

Šéf SaS povedal, že sa bol na proteste pozrieť osobne, podľa neho tam bolo oveľa viac slušných ľudí, ale aj niekoľko nebezpečných ultras. „Pri úrade vlády bola možno stovka policajtov. Nerozumiem, prečo nestiahli z obehu tých, čo robili bordel, prečo až potom museli vytiahnuť vodné delo,“ povedal Sulík a zdôraznil, že taký zásah policajtov podľa neho nebol správny. Nevylúčil, že túto tému otvorí aj s ministrom vnútra.

Práve Roman Mikulec sa však ozval iniciatívne cez Facebook sám. Ironicky obvinil predsedu koaličnej strany SaS, že nie je odborníkom na tému bezpečnosti a policajných zásahov. „Zdá sa, že sa pán Sulík necíti už len ako skúsený epidemiológ a hygienik, ale najnovšie zjavne aj ako jeden z najpovolanejších na policajné zásahy,“ napísal Roman Mikulec. 

Šéf rezortu vnútra popísal aj časový sled udalostí, ktoré predchádzali použitiu vodného dela, čo bolo podľa neho opodstatnené. 

Odporúčané
Igor Matovič: Keď príde na celoplošné testovanie málo ľudí, bude lockdown a nakupovať budeme raz týždenne Igor Matovič: Keď príde na celoplošné testovanie málo ľudí, bude lockdown a nakupovať budeme raz týždenne 17. októbra 2020, 19:50
Domov
Zdieľať
Diskusia