Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2020, 9:34
Čas čítania 0:52
Tímea Krauszová

Rekordný úlovok metamfetamínu: Z tohto množstva by vystačilo na dávku „pre každého muža, ženu a dieťa v USA a Mexiku“

NEWS
Uložiť Uložené

V Južnej Kalifornii našli policajti rekordné množstvo pervitínu.

Americký protidrogový úrad Drug Enforcement Administration (DEA) odhalil rekordný úlovok. Začiatkom októbra v dvoch domoch východne od Los Angeles našli viac ako tonu metamfetamínu. Ide historicky o najväčšie množstvo, ktoré kedy našli. Okrem metamfetamínu našli aj 400 kíl kokaínu a 5 kíl heroínu. Píše NBC Los Angeles.

Odporúčané
Samuel L. Jackson, Hugh Jackman či Ryan Reynolds. Aké filmy chystajú najlepší a najobľúbenejší herci Hollywoodu? Samuel L. Jackson, Hugh Jackman či Ryan Reynolds. Aké filmy chystajú najlepší a najobľúbenejší herci Hollywoodu? 15. októbra 2020, 14:42

Stačilo by to na dávku pre každého obyvateľa USA a Mexika

Šéf DEA Timoty J. Shea na tlačovej konferencii okomentoval nájdené množstvo drog takto: „Tieto dva úlovky stačia na dávku pervitínu pre každého muža, každú ženu a každé dieťa v USA a v Mexiku.“ Úspech dvoch policajných razií označil za obrovské víťazstvo pre komunity v Južnej Kalifornii a v Spojených štátoch, ktoré sa museli vyrovnávať s množstvom pervitínu na uliciach.

Domov
Zdieľať
Diskusia