Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2020, 6:54
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Joaquin Phoenix si zahrá Napoleona Bonaparte. Film zrežíruje Ridley Scott, s ktorým Phoenix natočil Gladiátora

FILMY A SERIÁLY JOAQUIN PHOENIX RIDLEY SCOTT
Uložiť Uložené

Snímka by sa mohla začať natáčať v roku 2022.

Deadline prichádza s veľmi dobrou správou. Ridley Scott práve dokončil natáčanie svojho historického filmu The Last Duel s Mattom Damonom, Benom Affleckom a Adamom Driverom.

Po skončení postprodukcie sa môže vrhnúť do ďalších projektov, počas ktorých bude dokončovať prípravy na svoj ďalší veľký historický epos. Natočí biografický film o Napoleonovi Bonapartem.

Odporúčané
Samuel L. Jackson, Hugh Jackman či Ryan Reynolds. Aké filmy chystajú najlepší a najobľúbenejší herci Hollywoodu? Samuel L. Jackson, Hugh Jackman či Ryan Reynolds. Aké filmy chystajú najlepší a najobľúbenejší herci Hollywoodu? 15. októbra 2020, 14:42

Hlavnú rolu stvárni Joaquin Phoenix, ktorý s Ridleyom Scottom v minulosti natočil Gladiátora, kde si zahral Commodusa. O vyše 20 rokov neskôr sa chystá stvárniť zrejme najznámejšieho Francúza v histórii. 

Scenár filmu Kitbag napíše David Scarpa, ktorý pre Scotta napísal scenár pre All the Money in the World. Snímka sa má zamerať na jeho začiatky vo vojnovom systéme, na jeho ambície vo vojenskej stratégii, na slávne bitky a charakter, častokrát vnímaný skrz vzťah s jeho milovanou Josephine.

Ridley Scott začne v marci budúceho roka natáčať aj biografiu o Guccim, takže s filmom Kitbag zrejme nezačne skôr ako v roku 2022.

Joaquin Phoenix si zahrá Napoleona Bonaparte. Film zrežíruje Ridley Scott, s ktorým Phoenix natočil Gladiátora
Zdroj: Anderiba12 - Wikipedia/DreamWorks Distribution
Domov
Zdieľať
Diskusia