Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2020, 17:09
Čas čítania 1:09
Viktor Kniš

Matovič zablokoval na Facebooku niekoľko novinárov aj satirickú stránku. Pýtali sa ho bežné otázky

NEWS FACEBOOK IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič dnes opäť informoval o zlej epidemiologickej situácii cez Facebook.

Igor Matovič aj dnes využil svoj osobný profil na sociálnej sieti, aby oznámil, že sa Slovensko prírastkom nakazených koronavírusom priblížilo k dvom tisíckam. O Robertovi Ficovi a Marianovi Kotlebovi v tejto súvislosti uviedol, že sú „idioti“, pretože nabádajú ľudí, aby nedodržiavali ani základné opatrenia. 

Premiérov príspevok na Facebooku zaznamenal obrovský dosah a tým pádom aj množstvo interakcií. Zdá sa však, že Igor Matovič moderuje diskusiu pod statusom po svojom.

Známy facebookový profil Výbor pre uvádzanie výrokov Igora Matoviča na pravú mieru uviedol, že aj keď sa opýtali len bežnú otázku, premiér ich okamžite zablokoval. A neboli jediní, to isté sa podľa predsedu výboru stalo aj novinárom.

„Položili sme pánovi premiérovi slušnú a vecnú otázku, s akými číslami rátal plán na zvládnutie druhe vlny, ktorý vznikol v lete.  Pán premiér nás zablokoval a to isté sa dnes stalo niekoľkým novinárom. Už sa nevieme nájsť,“ dodali a zároveň oznámili, že ukončujú svoju činnosť.

Odporúčané
Predseda Výboru pre uvádzanie výrokov Matoviča na pravú mieru: Premiérovi by niekto fakt mal kúpiť lepšie topánky Predseda Výboru pre uvádzanie výrokov Matoviča na pravú mieru: Premiérovi by niekto fakt mal kúpiť lepšie topánky 12. augusta 2020, 11:42

S predsedom Výboru sme sa v minulosti mali možnosť porozprávať. Prezradil nám aj to, že má s Igorom Matovičom osobnú negatívnu skúsenosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia