Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2020, 20:11
Čas čítania 1:37
Dominik Vetrák

Tvorca pôvodnej Mafie Daniel Vávra kritizuje remake. Čo mu vadí, ako plánoval ukončiť Mafiu 2 a aký scenár mal pre Mafiu 3?

TECH
Uložiť Uložené

Daniel Vávra sa rozpovedal o remaku Mafie aj svojej práci na trilógii.

Daniel Vávra sa nedávno zúčastnil charitatívneho streamu so známym českým streamerom Agraelusom a objavil sa aj v relácii U kulatého stolu. Z oboch rozhovorov a streamov sme sa dozvedeli množstvo zaujímavých informácií. 

Vávra potvrdil, že scenár pre Mafiu 2 bol po jeho odchode z 2K Games zmenený. Sám Vávra tvrdí, že jeho odchod bol náhly, no bolo za ním viacero faktorov, ktoré mu ďalej nedovolili v štúdiu pracovať. Tvorca pôvodnej Mafie nešiel do hĺbky, no prezradil, že Vita a Joea nemal Henry vôbec zradiť.

Odporúčané
Recenzia: Remake Mafie je technický nepodarok, ktorý však okúzli príbehom a skvelými cutscénami Recenzia: Remake Mafie je technický nepodarok, ktorý však okúzli príbehom a skvelými cutscénami 1. októbra 2020, 14:30

Mal ich zradiť Falcone, ktorý tak dúfal, že sa navzájom vyvraždia. Taktiež to bolo odlišné s koncami. Pôvodne mali byť hneď štyri v závislosti na tom, ako si hru hral, no aj to sa nakoniec zmenilo. Dvojka mala pritom vyjsť 2 roky po jednotke a na PC. 2K Games však chcelo hru na konzoly, čo jej vývoj značne predĺžilo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia