Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2020, 8:23
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Keanu Reeves a Billie Eilish lákajú na vydanie Cyberpunk 2077. Očakávaná sci-fi hra od tvorcov Zaklínača vyjde už o mesiac

TECH CYBERPUNK 2077
Uložiť Uložené

Cyberpunk 2077 vychádza 5 rokov po poslednej hre od štúdia CD Projekt Red.

Kiež by sme na hry od CD Projekt Red nemuseli čakať tak dlho. Zaklínač 3 vyšiel 4 roky po dvojke, no a Cyberpunk 2077 vyjde viac ako 5 rokov po Zaklínačovi 3. Čakanie však stojí za to a kvalita ich titulov už spoločnosť preslávila všade po svete. Každý hráč netrpezlivo očakáva vydanie veľkolepej sci-fi hry, ktorej súčasťou bude aj Keanu Reeves.

Odporúčané
Recenzia: Remake Mafie je technický nepodarok, ktorý však okúzli príbehom a skvelými cutscénami Recenzia: Remake Mafie je technický nepodarok, ktorý však okúzli príbehom a skvelými cutscénami 1. októbra 2020, 14:30

Ten stvárnil jednu z hlavných postáv a na hru láka aj v reklame, ktorá kombinuje hrané scény so zábermi z hry. Na pozadí hrá aj hudba od Billie Eilish, veľmi sa však do konceptu nehodí. Prítomnosť Keanu a obsah reklamy spoločne s výberom hudby má skôr za úlohu osloviť čo najširšie masy, čo sa im zrejme podarí. 

Hra vychádza už 19. novembra pre PC, Xbox One a PS4. Na konzolách Xbox Series X a PS5 bude hrateľná vďaka spätnej kompatibilite. Budúci rok sa na next-gen konzolách dočkáme aj grafického upgradu, aby hra bežala a vyzerala krajšie. Viac sa o Cyberpunku dozvieš tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia