Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2020, 7:55
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

Vin Diesel vydal vlastnú zamilovanú skladbu. Spieva v nej o žene, do ktorej sa zaľúbil, aj keď ju nepozná

HUDBA VIN DIESEL
Uložiť Uložené

O melodickú linku sa postaral nórsky DJ a producent Kygo.

Americký herec Vin Diesel prekvapil svojich fanúšikov novou a v podstate prvou popovou skladbou. Jej vydanie avizoval najprv na svojom oficiálnom instagramovom profile. „Tak dlho som sľuboval, že raz vydám svoju hudbu. Povzbudili ste ma, aby som vystúpil z mojej komfortnej zóny. Ďakujem vám, že ste mi verili. Dúfam, že budete na mňa hrdí, tak ako vždy,“ napísal v príspevku.

Odporúčané
Vin Diesel je Bloodshot. V akčnom traileri mu odstrelia tvár, no nanoboti ho uzdravia a on zabíja ďalej Vin Diesel je Bloodshot. V akčnom traileri mu odstrelia tvár, no nanoboti ho uzdravia a on zabíja ďalej 21. októbra 2019, 14:13

Skladbu s názvom Feel Like I Do predstavil v rámci najnovšej epizódy The Kelly Clarkson Show, kde sa divákom prihovoril priamo zo štúdia. „Je to moje ďalší kreatívne vyventilovanie. Ďalší spôsob, ako vám všetkým ukázať a zdieľať s vami moje srdce. Prvý človek, ktorý mi v tom veril, bol Kygo. Predstavujem vám prvú pesničku z Kygovho labelu. Dúfam, že sa vám bude páčiť,“ povedal divákom.

Domov
Zdieľať
Diskusia