Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 14:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vin Diesel je Bloodshot. V akčnom traileri mu odstrelia tvár, no nanoboti ho uzdravia a on zabíja ďalej

Vin Diesel je Bloodshot. V akčnom traileri mu odstrelia tvár, no nanoboti ho uzdravia a on zabíja ďalej
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sony sa najnovšie pokúsi zabojovať so zaujímavým konceptom.

Vin Diesel za posledných 10 rokov natočil okrem pokračovaní svojich zabehnutých sérii len Posledného lovca čarodejníc a objavil sa aj v Leeho Uličke slávy. Okrem toho tu boli len Riddickovia, Rýchlo a zbesilo či xXx. Po celej dekáde sa ale konečne predstavuje v hlavnej role v niečom inom. Reč je o Bloodshot, adaptácií úspešného komiksového príbehu. Ten je o bývalom vojakovi, ktorý bol počas boja zabitý, no neskôr oživený pomocou rôznych technológií, pričom jeho telo zostalo zaplnené miliardami nanobotov.

Táto schopnosť mu umožňuje stať sa unikátnym vojakom, keďže sa mu ľahko liečia zranenia, dokáže meniť tvar svojho tela a zároveň si vie aj pomáhať modernými technológiami. Po tom, čo bola jeho pamäť viackrát vymazaná, sa vydá na misiu s cieľom spoznať svoju pravú identitu a pomstiť sa tým, ktorí z neho spravili zbraň.

Ako môžeš vidieť v traileri, Ray je využívaný ako zbraň na zabíjanie cieľov bližšie neurčenej skupiny. Rýchlo mu však dôjde, o čo ide a pokúsi sa dostať z ich moci. Akčnej sci-fi snímke by sa hodilo R-ko, o ratingu však zatiaľ informácie nemáme. 

Scenár napísal Eric Heisserer (Arrival, Lights Out) a režíroval Dave Wilson, ktorý s Timom Millerom (Deadpool) spolupracoval v Blur Studios, kde vznikala príbehová časť hier Halo 2, Mass Effect 2 či BioShock Infinite. Okrem Vina uvidíme aj Guya Pearcea, Tobyho Kebbela či Eizu González. Premiéra Bloodshot je naplánovaná na 21. februára. 

Domov
Zdieľať
Diskusia