Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2020, 12:32
Čas čítania 1:02
Dominik Vetrák

Disney odložilo Black Widow na rok 2021. Aké filmy sa dostanú do kín ešte tento rok a čo všetko do Vianoc bude chýbať?

FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW
Uložiť Uložené

Disney odmieta nasadiť svoje blockbustery do kín, ktoré v súčasnosti stále nie sú naplno otvorené.

Disney odmieta vydať svoje blockbustery do kín, pretože stále nie sú plne otvorené. Situácia filmového priemyslu v USA je zlá, o čom svedčia aj veľmi slabé tržby Tenetu a ďalších filmov. Štúdio Sony už verejne oznámilo, že pokiaľ sa situácia nenapraví, svoje blockbustery do kín nepošle.

Čiastočne tak robí aj Disney, keďže odsúva Black Widow z novembra 2020 na 7. máj 2021. Snímka sa tak do kín dostane rok po plánovanej premiére, keďže mala pôvodne premiérovať už koncom apríla 2020. Zároveň s Black Widow posunuli aj ďalšie filmy od Marvelu. 

Odporúčané
Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? 21. septembra 2020, 12:10

Schang-Chi dorazí do kín 9. júla 2021 a Eternals zase 5. novembra. Nastane teda dominoefekt a každá jedna marvelovka sa presunie o pár mesiacov, aby nepremiérovali blízko seba.

Domov
Zdieľať
Diskusia