Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2020, 6:31
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Prvá paralympionička na titulke Playboyu sa vyzliekla donaha: Rôznorodosť je súčasť spoločnosti a tolerancia nás posúva ďalej

OSOBNOSTI PLAYBOY
Uložiť Uložené

Nemecká paralympionička – plavkyňa Elena Krawzow – je držiteľkou striebornej medaily z olympiády v Londýne v roku 2012 a taktiež majsterka sveta .

Úspešná plavkyňa a majiteľka hneď niekoľkých cenných umiestnení na najprestížnejších pódiách Elena Krawzow obsadila najnovšiu titulku pánskeho magazínu Playboy. Nemecká paralympionička trpí Stargardtovou chorobou, ktorá sa týka poruchy zraku.

„Som prvá paralympionička na titulke Playboyu. Takúto príležitosť som nemohla odmietnuť a nechať si ju ujsť,“ pochválila sa mladá plavkyňa na svojom Instagrame. 

Dodala, že si oba dni fotenia užila a nemala pred objektívom žiadny strach. Teší sa z pozitívnej spätnej väzby, aj keď priznáva, že sa dočkala aj prekvapených komentárov šokovaných fanúšikov. 

Odporúčané
Znásilnili ju v 17 rokoch, teraz robí Slovenka Petra osvetu o sexuálnych útokoch na YouTube Znásilnili ju v 17 rokoch, teraz robí Slovenka Petra osvetu o sexuálnych útokoch na YouTube 21. septembra 2020, 13:55

V skutočnosti však jej fotenie nebolo len o tom, aby získala popularitu. Držiteľka striebornej medaily z olympiády v Londýne v roku 2012 a taktiež majsterka sveta prezradila, že by chcela aj takto motivovať každého, kto si myslí, že jeho zdravotné postihnutie ho môže zastaviť pred tým, aby si plnil sny. 

 „Chcem ísť príkladom a pokúsiť sa dosiahnuť väčšiu toleranciu v spoločnosti, aby ľudia so zdravotným postihnutím mohli robiť čokoľvek a aby sa nemuseli skrývať, hoci nie sú ako väčšina. Nie každé postihnutie je vidieť na prvý pohľad. Rôznorodosť je súčasť spoločnosti a tolerancia nás posúva ďalej,“ dodáva paraolympionička. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Elena Krawzow (@elena_krawzow),

Domov
Zdieľať
Diskusia