Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2020, 14:05
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Žena preložila skladbu WAP od Cardi B do posunkovej reči. Je vraj ešte erotickejšia, než pôvodná verzia

HUDBA
Uložiť Uložené

Američanka podľa niektorých ľudí vytvorila verziu, ktorá prekonala aj sexuálne fantázie Cardi B. Skratka WAP znamena wet a*s pu*sy.

Hit WAP (Wet-Ass Pussy) od raperiek Cardi B a Megan Thee Stallion sa podľa očakávaní dostal do záujmu divákov aj vďaka svojmu obsahu, keďže text aj samotný vizuál založili na myšlienke ich sexuálnej fantázie. Na TikToku sa nedávno objavilo aj video, v ktorom mladá Libbey Ketterer prekladá skladbu do posunkovej reči a podľa niektorých fanúšikov je jej verzia ešte erotickejšia, ako samotný originál, upozorňuje Daily Mail. 

Video 22-ročnej Američanky sa stalo virálnym pred niekoľkými dňami a veľmi rýchlo prekročilo hranicu 1 milióna pozretí. Fanúšikovia v komentároch riešia, či v posunkovej reči ukázala aj slovo n*gga, ktoré ľudia svetlej pleti z úcty k Afroameričanom nevyslovujú. Žena, ktorá posunkovej reči rozumie, v diskusii napísala, že Libbey preložila toto slovo ako „osoba“ alebo „človek“, všetci tak môžu byť pokojní.

Odporúčané
Sleduj backstage natáčania jedného z najerotickejších klipov súčasnosti. Takto Cardi B stvárnila svoju sexuálnu fantáziu Sleduj backstage natáčania jedného z najerotickejších klipov súčasnosti. Takto Cardi B stvárnila svoju sexuálnu fantáziu 10. septembra 2020, 11:38

Najnovšia skladba od Cardi B je podľa všetkého zároveň prvou ukážkou z druhého štúdiového sólového albumu Cardi B. Ten by mal niesť názov Tiger Woods, viac informácií však o ňom zatiaľ nemáme. 

Od vydania albumu Invasion of Privacy síce uplynuli len dva roky, Cardi B sa však opäť chce uchádzať o cenu Grammy, ktorej je už majiteľkou.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia