Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 20:10
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Na Slovensko sa vracia letné počasie, teploty v nasledujúcich dňoch prekročia úroveň 30 stupňov Celzia

NEWS POČASIE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Predpovede na nasledujúce dni potešia každého, kto sa ešte nestihol rozlúčiť s letom.

Leto ešte zďaleka nekončí. Vyplýva to z informácií, ktoré zverejnil portál iMeteo. Predpovede počasia totiž nasvedčujú tomu, že minimálne do polovice septembra sa dočkáme mimoriadne teplých dní, počas ktorých najvyššia denná teplota prekročí hranicu 30 stupňov Celzia.

Samozrejme, čakajú nás chladnejšie noci, ktoré netreba podceňovať, napriek tomu majú dôvod na radosť všetci tí, ktorí sa s letom ešte nestihli rozlúčiť.

Neočakávajú sa ani výraznejšie zrážky. „Počasie začne na našom území ovplyvňovať tlaková výš, ktorá sa bude presúvať cez naše územie ďalej smerom na východ. Práve prítomnosť tejto tlakovej výše prinesie na naše územie sériu slnečných dní,“ informuje iMeteo. 

Odporúčané
Krásne terasy s výbornými miešanými drinkami nájdeš aj v Bratislave. Becca s Deniskou ťa o tom presvedčia Krásne terasy s výbornými miešanými drinkami nájdeš aj v Bratislave. Becca s Deniskou ťa o tom presvedčia 8. septembra 2020, 10:58

Ani druhá polovica septembra ešte podľa odhadov meteorológov neprinesie výrazné ochladenie, a tak nás pravdepodobne nečakajú teplotné šoky. Rána však budú koncom mesiaca oveľa chladnejšie. 

Na Slovensko sa vracia leto, teploty prekročia v nasledujúcich dňoch úroveň 30 stupňov Celzia
Zdroj: imeteo
Domov
Zdieľať
Diskusia