Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Aperol.
8. septembra 2020, 10:58
Čas čítania 0:30
Sponzorovaný obsah

Krásne terasy s výbornými miešanými drinkami nájdeš aj v Bratislave. Becca s Deniskou ťa o tom presvedčia

GASTRO
Uložiť Uložené

Baby navštívili tie najkrajšie, otestovali kuchyňu, posúdili prostredie a samozrejme, vyskúšali aj výborné letné drinky.

Síce je už začiatok septembra, ale my veríme, že nejaké to babie leto plné slnka a vysedávania na teraskách nás všetkých ešte len čaká! Preto sme sa s našimi krásnymi redaktorkami Deniskou a Beccou rozhodli, že si dáme tour po najlepších terasách v Bratislave.

Baby navštívili tie najkrajšie, otestovali kuchyňu, posúdili prostredie a samozrejme, keď hovoríme o slnečných dňoch a teraskách nesmieme zabudnúť na to najdôležitejšie - no predsa na drinky! A ruku na srdce, poznáte "viac letný" nápoj ako je Aperol Spritz? My určite nie.

Tento letný drink predsa dýcha vôňou talianskeho pobrežia, príjemne osvieži a tak výborne chutí. Ak ste na jeden miešaný Aperol Spritz dostali pri čítaní tohto článku chuť aj vy, určite neváhajte a jeden si namiešajte. Na zdravie a krásne babie leto priatelia!

Domov
Zdieľať
Diskusia