Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2020, 20:14
Čas čítania 0:37
Matej Krajčovič

EA opäť každého naštvalo. Do UFC 4 za takmer 70 eur pribudli reklamy, ktoré tam neboli počas recenzovania hernými webmi

TECH UFC
Uložiť Uložené

Kúpiš si hru a po troch týždňoch v nej nájdeš niečo, čo ťa poriadne otravuje.

Vývojárska spoločnosť EA poriadne naštvala všetkých hráčov, ktorí si kúpili novú hru UFC 4. Tá je oficiálne licencovaná práve MMA organizáciou UFC a vyšla už v polovici augusta. 

Až teraz sa však v nej začali objavovať reklamy priamo medzi jednotlivými virtuálnymi kolami, ako zachytáva video, ktoré sa objavilo na portáli Reddit.

EA decided to add full-on commercials in the middle of gameplay in a $60 game a month after it's release so it wasn't talked about in reviews from r/assholedesign

Všimni si „reklamný brejk“ na seriál The Boys so služby Amazon Prime, ktorý vyskakuje aj na grafike počas súboja podobne, ako keby si sledoval skutočný zápas v televízii.

Hráčov hnevá najmä fakt, že reklamy v hre po jej vydaní neboli, o otravných klipoch sa teda logicky nemohli zmieniť žiadni recenzenti. 

Odporúčané
Toto je FIFA 21. Milióny hráčov od kúpy nového ročníku pravdepodobne neodradí ani minimum inovácií či škaredý obal hry Toto je FIFA 21. Milióny hráčov od kúpy nového ročníku pravdepodobne neodradí ani minimum inovácií či škaredý obal hry 10. augusta 2020, 15:09

Hra navyše nie je vôbec lacná, pre Xbox aj PlayStation stojí takmer 70 eur. EA  sa pritom správa, ako keby bola free-to-play a vývojári mali nárok na zabezpečenie si príjmov navyše. 

Domov
Zdieľať
Diskusia