Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2020, 6:54
Čas čítania 1:11
Daniel Mikolášik

Orange mal ďalšie výpadky siete a internetu. Postihli najmä juhozápadné Slovensko, počas dňa budú výpadky na východe

NEWS ORANGE
Uložiť Uložené

4G siete sa však výpadok netýka.

Mnohých používateľov mobilnej siete Orange včera prekvapilo, že zostali bez mobilného signálu a nešiel im ani internet. Hromadné výpadky pokračovali aj v noci a v niektorých oblastiach budú problémy aj počas dňa.

Odporúčané
Hľadáme najlepší paušál pre mladých. Chceme neobmedzené hovory aj dáta Hľadáme najlepší paušál pre mladých. Chceme neobmedzené hovory aj dáta 8. septembra 2019, 12:45

„O všetkých plánovaných výpadkoch transparentne informujeme na našej stránke. Väčšinou súvisia s modernizáciou našej siete, jedná sa o krátkodobé výpadky a majú lokálny dosah,“ potvrdila pre Televíziu Markíza Alexandra Piskunová, hovorkyňa spoločnosti Orange Slovakia.

Výpadky sa netýkali ľudí, ktorí používajú 4G technológiu, tá fungovala plnohodnotne. Počas výpadku nefungujú služby v mobilnej 2G a 3G sieti, mobilné dáta a hlasové pokrytie. Výpadok trval v noci od  1 do 6 hodiny po dobu 60-tich minút. 

Počas dňa sa očakáva výpadok na východnom Slovensku v lokalite Medzilaboriec, kde sa očakávajú výpadky siete od 10-tej dopoludnia do 19-tej večer. 

V týchto lokalitách boli výpadky signálu a internetu v sieti Orange počas noci
Alžbetin Dvor, Báč ,Bajč, Baka, Baloň, Bellova Ves, Bešeňov, Blahová, Blahovo, Blatná na Ostrove, Boheľov, Bratislava - Jarovce, Bratislava - Rusovce, Čenkovce, Černík, Číčov, Čierna Voda, Čierny Brod, Čiližská Radvaň, Čunovo, Dedina Mládeže, Dolný Bar, Dolný Ohaj, Dolný Štál, Dubník, Dunajská Lužná, Dunajská Streda, Dunajský Klátov, Dvory nad Žitavou, Gabčíkovo, Galanta, Horná Potôň, Horné Mýto, Horný Bar, Hrubý Šúr, Hurbanova Ves, Hviezdoslavov, Imeľ, Jahodná, Jasová, Jelka, Kajal, Kalinkovo, Kľúčovec, Kmeťovo, Kolárovo, Komárno, Komjatice, Komoča, Košúty, Kráľov Brod, Kvetoslavov, Lehnice, Malinovo, Maňa, Matúškovo, Medveďov, Mierovo, Michal na Ostrove, Miloslavov, Mojzesovo, Most pri Bratislave, Mostová, Ňárad, Neded, Nesvady, Nová Dedinka, Nové Zámky, Nový Život, Okoč, Okoličná, Orechová Potôň, Padáň, Palárikovo, Pataš, Poľný Kesov, Potônske Lúky, Pribeta, Rastislavice, Rohovce, Rovinka, Rúbaň, Selice, Semerovo, Šaľa, Šamorín, Štvrtok na ostrove, Šurany, Tomášikovo, Topoľnica, Topoľníky, Trávnik, Trhová Hradská, Trnovec nad Váhom, Trstená na Ostrove, Trstice, Úľany nad Žitavou, Veľká Paka, Veľké Kosihy, Veľký Kýr, Veľký Meder, Vlčany, Vrakúň, Zálesie, Zemianska Olča, Zemné, Zlaté Klasy, Zlatná na Ostrove a okolie uvedených lokalít do 5 km.
Domov
Zdieľať
Diskusia