Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2020, 8:42
Čas čítania 0:36
Adam Novosad

Vysmiata Dominika Cibulková si užíva prvé leto so svojim novým drobcom. Trošku rozdielne fotky v plavkách, napísala

NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Dominika Cibulková má za sebou v uplynulých mesiacoch výrazné životné zmeny.

Dominika Cibulková urobila v uplynulých mesiacoch hneď niekoľko radikálnych zmien vo svojom živote. Otehotnela, zavesila tenisovú raketu na klinec a dnes si užíva odpočinok. Na svojom Instagrame pravidelne fanúšikov informuje o tom, ako synček Jakubko rastie ako z vody.

V sobotu 8. augusta si letný relax vo svojom letnom sídle na Záhorí okorenila vysedávaním v plavkách s Jakubkom na rukách, s čím sa musela pochváliť na sociálnych sieťach.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Dve fotky, na ktorých je Dominika vysmiata od ucha k uchu, okomentovala trefne, že tento rok si pre ňu osud prichystal takpovediac trochu rozdielne fotky v plavkách.

Zatiaľ čo v minulosti si mohla užívať letnú dovolenku v exotických krajinách, tento rok ju tehotenstvo aj pandémia koronavírusu udržali na domácej pôde a naša bývalá tenistka vôbec nevyzerá, že by ju to štvalo. Dominika sa nielenže pochválila synom, ale vôbec prvýkrát od pôrodu zverejnila fotku v plavkách.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Domov
Zdieľať
Diskusia