Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2020, 13:18
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Cigánikovej na rozlúčku so slobodou pozvali striptérov: Nechcela som ho, preložili si to tak, že nie jedného, objednali štyroch

NEWS
Uložiť Uložené

Poslankyňa zo SaS reagovala na paparazzi zábery Nového času veľmi vtipne.

Poslankyňa strany Sloboda a Solidarita si po dlhoročnom vzťahu berie Daniela Bittóa, ktorého môže verejnosť poznať z reality show Vyvolení. Jana Cigániková už absolvovala aj tradičnú rozlúčku so slobodou v centre Bratislavy, kde sa pravdepodobne čitateľovi Nového času podarilo nafotiť túto spoločenskú akciu, keďže na nej nechýbali ani striptéri.

Snahu bulvárneho denníka spraviť z informácie šokujúcu však zvrátila samotná Cigániková, keďže vtipnou reakciou priznala, že striptéri na rozlúčke skutočne boli, avšak skôr nedorozumením. Sama totiž tvrdí, že striptéra nechcela, čo jej kamarátky pochopili tak, že nechcela jedného a objednali rovno štyroch, povedala pre Nový čas.

Odporúčané
Frešove červené Nike či Kotlebove XXL sako. Aké sú najväčšie módne faux pas slovenských politikov? Frešove červené Nike či Kotlebove XXL sako. Aké sú najväčšie módne faux pas slovenských politikov? 16. júla 2020, 14:45

Poslankyňa, ktorá sa aktuálne obzvlášť aktívne venuje téme sprísňovania interrupcií a bojuje proti novelám zákonov od konzervatívcov z OĽaNO a ĽSNS, priznala aj to, že párty trvala do skorého rána. 

Chystanú svadbu oznámila prostredníctvom svojho pracovného facebookového profilu s príznačným popisom: „Tak snáď to bude aj fungujúce manželstvo,“  napísala Cigániková, pričom pravdepodobne ide o referenciu na to, že už má za sebou jeden rozvod. 

Domov
Zdieľať
Diskusia