Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2020, 14:18
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Snoop Dogg tvrdí, že Eminem nepatrí na zoznam 10 najlepších raperov planéty. Takto kritiku legendy vysvetlil

OSOBNOSTI EMINEM SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Snoop Dogg si myslí, že existuje veľa raperov z 80. rokov, s ktorými sa veterán z Detroitu nemôže ani porovnávať.

Snoop Dogg v rámci najnovšieho rozhovoru v rádiu prezradil, že Eminem nepatrí do jeho top desiatky raperov, ktorých si cení najviac za celý čas, odkedy tento žáner vníma a je jeho súčasťou. Oveľa viac ako veterána z Detroitu uznáva Snoopy legendy 80. rokov ako RAkim, Big Daddy Kane,  KRS-One, LL Cool J alebo Ice Cube. 

Snoop Dogg v tejto súvislosti spomína aj Dr. Dreho, ktorý pomohol Eminemovi v úplných začiatkoch. „On pravdepodobne postavil Eminema do pozície, kde by mal byť označený za jedného z desiatich najlepších raperov vôbec,“ povedal Snoopy v rozhovore. „Ja si to nemyslím, ale rapová hra si myslí, že je v top 10 lyrikov. To všetko len kvôli tomu, že je s Dr. Drem a Dr. Dre mu pomohol nájsť najlepšieho Eminema, akého mohol nájsť.“ 

Snoopy ešte v štúdiu u Charlemagne the God vyrozprával jeden príbeh o ikonickej skladbe Still DRE. Potvrdil, že ju celú napísal Jay Z po dlhých dňoch, čo sa s ňou ostatní trápili. Jay Zho vtedy priviezol lietadlom práve Dr. Dre z New Yorku do Los Angeles. 

Odporúčané
10 hitov začiatku milénia. t.A.T.u sa hrali na lesbičky, Julia by však syna homosexuála nechcela 10 hitov začiatku milénia. t.A.T.u sa hrali na lesbičky, Julia by však syna homosexuála nechcela 30. júla 2020, 10:13

Snoop Dogg ešte neskôr na Instagrame ozrejmil svoje vyjadrenia, pravdepodobne vzhľadom na počet diskusných príspevkov, v ktorých fanúšikovia rapu nevedeli pochopiť, ako môže útočiť na legendu rapu. Vysvetlil preto, že Eminema stále považuje za spoluhráča a brata a rebríček vníma len ako zoznam interpretov, bez ktorých si nevie predstaviť žiť. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia