Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2020, 8:51
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Video: Hrdinský policajt v civile skočil za chlapcom, ku ktorému sa v mori blížil žralok

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA POLICAJT ŽRALOK
Uložiť Uložené

Vďaka rozvahe a rýchlemu zareagovaniu policajta sa chlapec zaobišiel bez akéhokoľvek zranenia.

Na pobreží Floridy mohlo dôjsť ku poriadnemu nešťastiu, keby úplnou náhodou nezasiahol policajt v civile. Muž zákona menom Adrian Kosicki kráčal spolu so svojou manželkou po pláži Cocoa Beach, keď si zrazu všimol, že ku malému chlapcovi na surfe sa v mori blíži plutva žraloka.

Ako informujú Fox News, je možné, že vďaka rozvahe a rýchlemu zareagovaniu policajta je teraz chlapec nažive. „Hej, kamoš! Je pri tebe žralok,“ kričal jeden z prítomných svedkov ešte predtým, ako za ním policajt skočil do plytčiny.

Odporúčané
VIDEO: Medveď sa v Mexiku postavil vedľa turistky na zadné. Chcel si spraviť selfie VIDEO: Medveď sa v Mexiku postavil vedľa turistky na zadné. Chcel si spraviť selfie 20. júla 2020, 13:09

Hoci bol Adrian mimo služby, nezaváhal ani na sekundu a okamžite skočil chlapca zachrániť. Schmatol ho za ruku a cez surf ťahal na súš. Na videu vidno, ako plával neznámy druh žraloka len pár metrov od chlapca. Na Floride však nejde o nič nezvyčajné, žraloky sa tam pohybujú v plytkých vodách najmä od júla do októbra.

„Vďaka Adrianovi nikdy nebudeme vedieť, aké boli skutočné úmysly žraloka. Chlapec však aspoň má o čom rozprávať. Dobrá práca,“ napísala miestna polícia na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia