Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2020, 13:09
Čas čítania 1:06
Tina Hamarova

VIDEO: Medveď sa v Mexiku postavil vedľa turistky na zadné. Chcel si spraviť selfie

ZAUJÍMAVOSTI MEXIKO
Uložiť Uložené

Takúto fotku si nespravíš každý deň.

Takúto fotku si z dovolenky neprinesie len tak hocikto. Dve mladé ženy boli na turistike v národnom parku Chipinque v mexickom San Pedro Garza García, keď ich začal prenasledovať medveď baribal, teda medveď čierny, píše britský The Sun.

Z videí, ktoré sa objavili na sociálnych sieťach, je zrejmé, že dievčatá sa boja, no aj napriek tomu zachovávajú pokoj. Zlom príde v momente, keď sa medveď postaví vedľa jednej z nich na zadné a začne ju oňuchávať. 

Žena nakoniec prekoná strach spraví si s medveďom selfie. Videá, ktoré zachytili z oboch strán ďalší turisti, sa na Twitteri aj Instagrame začali šíriť bleskovou rýchlosťou. 

Medveď bol evidentne s fotkou spokojný - ešte raz sa postavil na zadné, potom si chcel dať s dievčaťom high five, napokon flegmaticky odkráčal preč. Ženám evidentne nebolo všetko jedno, lebo akonáhle sa šelma len kúsok vzdialila, odkráčali okamžite preč.

Odporúčané
Brutálny mexický kartel poslal do ulíc 700 zabijakov. Tajomného narkobaróna El Maya nikdy nechytili Brutálny mexický kartel poslal do ulíc 700 zabijakov. Tajomného narkobaróna El Maya nikdy nechytili 15. februára 2023, 12:30

Ľudia na Twitteri okamžite vyhlásili pátranie po selfiečku, ktoré s medveďom vzniklo. Fotka sa objavila na Reddite a z výrazu dievčiny je jasné, že jej nebolo všetko jedno 

The SELFIE of the Bear Encounter in Mexico from r/youseeingthisshit

Nikomu sa pri stretnutí s medveďom čiernym našťastie nič nestalo. Jeho reakcie však môžu byť nevyspytateľné, preto ak už je tak blízko ako bolo vidieť na videu s mladými ženami, treba radšej zachovať pokoj, neutekať, pokiaľ zviera samé neodíde. 

Spoločenské čierne medvede nie sú v mexickom parku žiadnou novinkou. V decembri minulého roka prišiel podľa Daily Mail jeden z nich až k parkovisku, kde si od návštevníkov, ktorí sedeli pri lavičke „slušne“ vypýtal jedlo. 

Odporúčané
12-ročného chlapca prekvapil v lese medveď. Unikol mu len vďaka tomu, že zostal pokojný a pomaly sa vzdialil 12-ročného chlapca prekvapil v lese medveď. Unikol mu len vďaka tomu, že zostal pokojný a pomaly sa vzdialil 27. mája 2020, 7:34
Domov
Zdieľať
Diskusia