Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2020, 10:36
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Premiér prosí svojich voličov, aby sa ho nezastávali v kauze diplomovky, lebo si to nezaslúži. V Bruseli si dal nesprávne hranolky

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič sa po kauze plagiátu diplomovky rozbehol na Facebooku, komentuje svoju návštevu Bruselu, jedlo a fotí výhľad z hotela.

Igor Matovič o druhej ráno ešte nespal. Cez Facebook prosil voličov, aby sa  ho nezastávali v kauze okopírovanej diplomovej práce, pretože si to vraj nezaslúži: „Chcem poprosiť každú a každého z vás, ktorí cítite potrebu sa ma zastávať, aby ste to nerobili ... nezaslúžim si to. Odpisovať sa v škole nemá, citovať sa musí,“ napísal na sociálnej sieti v hlbokej noci.  

Odporúčané
TOP 10 momentov budúceho premiéra Igora Matoviča: Plakal, kričal a vysypával injekčné striekačky TOP 10 momentov budúceho premiéra Igora Matoviča: Plakal, kričal a vysypával injekčné striekačky 1. marca 2020, 19:57

Podľa zistení Denníka N je jeho diplomovka z roku 1998 kompilátom dvoch vedeckých prác, ktoré údajne ani poriadne nezacitoval. Premiér sa nadránom zamyslel aj nad tým, ako Denník N načasoval informáciu o plagiáte.

 „Denník N si urobil svoju robotu, fajn ... len ma mrzí, že článok o mojej diplomovke zverejnili práve v čase, keď veľmi dobre vedeli, že letím v lietadle a následne mám tri dni od rána do večera nadupaný program v Bruseli. Chcem veriť, že to nebolo vopred takto vykalkulované,“ napísal a na záver skonštatoval, že aj keď Fakultu Manažmentu pravdepodobne neskončil poctivo, svoju firmu následne finančne manažoval tak, že čestne platil dane.

 

Predseda vlády nespal ani 5 hodín, o siedmej ráno už opäť prispieval na sociálnu sieť. Odfotil výhľad zo svojej hotelovej izby v Bruseli, pričom sledovateľov informoval o tom, že dnes začína rokovania o pomoci pre slovenskú ekonomiku.  

Igor Matovič ešte na záver prezradil čosi o svojom včerajšom gastronomickom zážitku a odovzdal aj jeden gastronomický tip: „Vzadu na námestí je v strede pristavená dnes najznámejšia bruselská hranolkáreň, ktorú preslávila Angela Merkelová ... ja som mal včera hranolky v inej reštike na námestí ... a pripadali mi také naše obyčajno slovenské, ale asi nie som znalec,)),“ dodal premiér na záver. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia