Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2020, 14:33
Čas čítania 1:21
Dominik Vetrák

Elijah Wood by sa rád objavil v pripravovanom seriáli Pána prsteňov

FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

Herec by si rád zahral cameo v novom seriáli.

Seriálový Pán prsteňov sa v týchto dňoch znova vracia do produkcie. Nový Zéland bol jednou z prvých krajín, ktorá opätovne dovolila producentom natáčať nové filmy a seriály.

Seriálu od Amazonu by sme sa mali dočkať v roku 2021, no a Elijah Wood by bol rád jeho súčasťou. Prezradil to v rozhovore pre IndieWire. Elijah si rolu Froda Bagginsa naposledy zahral v roku 2012, a to vo filme The Hobbit: An Unexpected Journey. 

Odporúčané
Skaza Númenoru a predkovia Aragorna. Čo všetko už vieme o seriálovom Pánovi prsteňov? Skaza Númenoru a predkovia Aragorna. Čo všetko už vieme o seriálovom Pánovi prsteňov? 28. decembra 2019, 17:21

Elijah povedal, že ak by to dávalo zmysel pre príbeh a nepôsobilo by to nasilu, veľmi rád by si strihol aspoň malú rolu či cameo. V prípade camea by to mohli byť postavy, v ktorých by sme Elijaha či iných hercov zo série ani nespoznali. Ak by však chceli v seriáli vystupovať ako postavy zo série Pána prsteňov, bolo by to náročné. Seriál sa totiž odohráva tisícky rokov pred udalosťami filmov. 

Herec následne spomenul, že by bol nerád, ak by tvorcovia seriál nazvali Pán prsteňov. Predsa len, s príbehom, postavami a udalosťami Pána prsteňov nebude mať nič spoločné a ľudí by to mohlo zmiasť. 

J. A. Bayona (Sirotinec, Jurassic World: Fallen Kingdom) bude režírovať prvé dve časti. Ako showrunneri vystupujú JD Payne a Patrick McKay. 


Čo sa týka ich filmografie, pomáhali so scenárom pre Star Trek: Do neznáma. Okrem toho im žiadny iný, veľký či malý projekt, v profiloch nesvieti. Prečo budú mať práve oni na starosti najambicióznejší seriál histórie,  vedia snáď producenti a šéfovia v Amazone lepšie, než my. 
 

Jason Cahill, Justin Doble a Helen Shang sú hlavnými scenáristami, pričom im pomáha aj Stephany Folsom (Toy Story 4) či dvojica Bryan Cogman a Gennifer Hutchison (Breaking Bad, Game of Thrones). Na seriáli bude pracovať aj učenec Tolkienovej práce a života Tom Shippey. Svojou troškou prispeje aj concept artist John Howe, ktorý pracoval už na Jacksonovej trilógii. 

Odporúčané
Finále Rings of Power odhalilo, kto je Sauron a kto je mysteriózny mág, ktorý spadol z nebies Finále Rings of Power odhalilo, kto je Sauron a kto je mysteriózny mág, ktorý spadol z nebies 17. októbra 2022, 10:23

Z hercov sa predstavia Robert Aramayo (Game of Thrones) Joseph Mawle (Game of Thrones), Maxim Baldry (Years and Years), Markella Kavenagh, Ema Horvath či Morfydd Clark (Saint Maud), ktorá si zahrá mladú Galadriel. 

Domov
Zdieľať
Diskusia