Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2020, 22:27
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Takto budú vyzerať obaly hier na PlayStation 5. Biela farba nahradila modrú

TECH PS5
Uložiť Uložené

PlayStation odhalilo vzhľad obalov pre hry na PS5.

PlayStation na svojom twitteri z ničoho nič ukázalo, ako budú vyzerať obaly hier na PlayStation 5 vo všetkých obchodoch na svete. Podľa očakávaní sa zmenila farba obalov, ktorá teraz odkazuje na biely dizajn samotnej konzoly. Vrchný banner, ktorý je na obaloch pre PS4 v modrej farbe, tak bude na nových obaloch v bielej.

Odporúčané
Z prvých hier pre PlayStation 5 ti spadne sánka! Sleduj trailery pre revolúciu v grafike: Horizon 2 či pokračovanie Spider-Mana Z prvých hier pre PlayStation 5 ti spadne sánka! Sleduj trailery pre revolúciu v grafike: Horizon 2 či pokračovanie Spider-Mana 11. júna 2020, 23:52

V každom prípade, budeme si musieť zvykať. Modrá ako reprezentatívna farba značky PlayStation ostala, pridalo sa viac bielej a čiernej, čo nikdy neuškodí. Uvidíme, ako sa nám na tieto krabičky bude pozerať v obchodoch. Next-gen je už za dverami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia