Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2020, 13:31
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Júnový prieskum Focusu: Ako by dopadla strana Petra Pellegriniho, ak by boli voľby v týchto dňoch?

POLITIKA IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Najnovší prieskum preferencií politických strán naznačuje, ako by dopadli voľby, keby sa konali v druhej polovici júna 2020.

V relácii Na Telo s Michalom Kovačičom televízie Markíza zverejnili dva nové prieskumy preferencií politických strán agentúry Focus. V rámci jedného zisťovala agentúra aj to, ako by sa darilo avizovanej strane Petra Pellegriniho, ktorý spoločne s desiatkou ďalších poslancov oznámili odchod zo strany Smer Roberta Fica. 

Z výsledkov vyplýva, že by si prvenstvo ešte udržal víťaz parlamentných volieb Igor Matovič. Na druhom mieste by skončila strana Petra Pellegriniho, na OĽaNO by pri tom strácala len jedno percento. 

Odporúčané
Mal kontakty s mafiánmi, v rozhlasovej šou Fun rádia o sexe vystupoval ako odborný asistent Chlipnička. Kto je Boris Kollár? Mal kontakty s mafiánmi, v rozhlasovej šou Fun rádia o sexe vystupoval ako odborný asistent Chlipnička. Kto je Boris Kollár? 24. júna 2020, 14:16

Na treťom mieste by skončil Smer so ziskom skoro 10 %. Nasledujú strany Sme Rodina, ĽSNS a SaS, do parlamentu by sa dostalo aj Progresívne Slovensko s novou líderkou Irenou Biháriovou.

Tento prieskum ešte nezachytil aktuálnu kauzu Borisa Kollára v súvislosti s plagiátorstvom.

Júnový prieskum Focusu: Ako by dopadla strana Petra Pellegriniho, ak by boli voľby v týchto dňoch?
Zdroj: TV Markíza
Domov
Zdieľať
Diskusia